fbpx

За нас

Информация и екип

В Школи Стрийм Днес се предлагат танцови уроци  и тренировки за любители и професионалисти, деца и възрастни. Ние предлагаме курсове, в които можете да се обучавате при едни от най-добрите преподаватели в страната. Екипът ни подбира внимателно преподавателския си състав. Ние работим само с доказали се професионални изпълнители, педагози и хореографи.

За най-малките предлагаме детски танцови и театрални школи, съобразени с нивото и възрастта на участващите. За всички останали, за които движението и физическото здраве са важна част от ежедневието им предлагаме, както танцови уроци, така и тренировки за поддържане на добрия тонус на тялото.

Повече информация за уроци, графици, цени и записвания можете да откриете в основното меню.

Основатели

Филип Миланов

артистичен директор, хореограф

Възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, специалност: Театър на движението. Завършва обучителната и тренинг програма Dance PORT Derida и от този момент става титулярен изпълнител в танцова компания Derida Dance, като участва в различни фестивали и международни проекти на компанията. Част е от трупата на балет „Арабеск“ от 2012 година. През 2014 г. той става безспорен победител в IX конкурс за съвременна хореография „Маргарита Арнаудова“ със спектакъла „Exit“. През 2015 г. с него печели и награда ИКАР за съвременен танц и пърформанс. Хореограф е и на други танцови спектакли.

Валери Миленков

хореограф, преподавател

 

Завършил Национално училище за танцово изкуство през 2007 г. със специалност класически балет. От тогава е назначен в Балет „Арабеск“, а по-късно става солист в трупата. Има авторки спектакли, участвали в международни фестивали. Участвал е в проекти с различни български и международни хореографи. Гост-солист и в други танцови трупи и театри.