fbpx

За нас

Информация и екип

Stream Dance е танцова компания, работеща в сферата на съвременния танц и пърформанс. Една от основните ни мисии е да развиваме и обогатяваме съвременната танцова сцена в страната, да разширяваме нейния капацитет, както и този на изпълнителите работещи в областта. Stream Dance се занимава с продуциране на танцови спектакли и пърформанси, както и с работа по различни културни проекти.

В пространствата на компанията се предлагат уроци за любители и професионалисти, деца и възрастни. Ние предлагаме курсове, в които можете да се обучавате при едни от най-добрите преподаватели – солисти от Балет „Арабеск“, както и при изявени изпълнители от независимата танцова сцена в страната.
За по-малките предлагаме школи по класически балет, модерен танц, съвременен танц, хип-хоп, зумба кидс, латино танци, ирландски танци, пантомима и актьорско майсторство, както и подготовка за конкурси, състезания и училища за танцово изкуство.

Уроците ни за възрастни включват: съвременен танц, пилатес, йога, зумба, комбинирана аеробика, народни танци и други.

Повече информация за уроци, графици, цени и записвания можете да откриете в раздел „Школи“ в основното меню.

Основатели

Филип Миланов

артистичен директор, хореограф

Възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, специалност: Театър на движението. Завършва обучителната и тренинг програма Dance PORT Derida и от този момент става титулярен изпълнител в танцова компания Derida Dance, като участва в различни фестивали и международни проекти на компанията. Част е от трупата на балет „Арабеск“ от 2012 година. През 2014 г. той става безспорен победител в IX конкурс за съвременна хореография „Маргарита Арнаудова“ със спектакъла „Exit“. През 2015 г. с него печели и награда ИКАР за съвременен танц и пърформанс. Хореограф е и на други танцови спектакли.

Валери Миленков

хореограф, преподавател

 

Завършил Национално училище за танцово изкуство през 2007 г. със специалност класически балет. От тогава е назначен в Балет „Арабеск“, а по-късно става солист в трупата. Има авторки спектакли, участвали в международни фестивали. Участвал е в проекти с различни български и международни хореографи. Гост-солист и в други танцови трупи и театри.